Autosuv.sk

Ostatné

Mégane R.S.: Renault prezradil slovenskú cenu

Nadupaný a výkonný voz z francúzskej stajne Renault môže byť váš už aj na Slovensku. Prečítajte si, koľko vás vyjde.
Mégane R.S.: Renault prezradil slovenskú cenu

Nadupaný a výkonný voz z francúzskej stajne Renault môže byť váš už aj na Slovensku. Prečítajte si, koľko vás vyjde.

Nový Renault Mégane R.S. sme očakávali s napätím už od septembra 2017, kedy sme ho mohli prvýkrát vidieť vo Frankfurte na autosalóne. Po trištvrte roku sa toto vozidlo divízie Renault Sport dostáva aj na Slovensko.

Popri Cliu R.S. tak automobilka dopĺňa svoje portfólio výkonných vozidiel o ďalšieho hráča. Krásny a silný model francúzskej značky už od svojho základu prináša množstvo výbavy. Medzi samozrejmosti patrí  benzínový štvorvalec s objemom 1.8 litra a výkonom 208 kW. Do základu sa dostal dokonca aj systém natáčania všetkých kolies 4Control. Podľa vášho vkusu si môžete zaobstarať verziu s manuálnou prevodovkou alebo dvojspojkovou prevodovkou EDC.

To je to najhlavnejšie, čo zaujíma petrolheadov. Užívatelia prahnúci po komforte si odteraz môžu vybrať spomedzi jednotlivých balíkov, ktoré im prinesú početné pokročilé technológie priamo do ich vozidla. Na mysli máme samosvorný diferenciál, HUD displej, bezpečnostné systémy, parkovaciu kameru s 360 stupňovým uhlom záberu a omnoho viac. 

Mégane R.S. však ponúka v základe oveľa viac ako iba motor a prevodovku. Do minimálnej ceny sa dostal aj asistent vybočenia z jazdného pruhu, LED Pure Vision, prisvetľovanie do zákrut, launch control, systém R-Link 2 a ďalšie.

Renault Megane R.S. (9 obrázkov v galérii)

MotorizáciaCena od
1.8 TCe, 6st. manuál27 090 eur
1.8 TCe, 6st. automat EDC28 690 eur

Tagy

Pokračovať v čítaní