Autosuv.sk

Ostatné

Kia Proceed: Produkčná verzia pravdepodobne už v Paríži

Dynamický a a športový dizajn nového konceptu Proceed sme uvideli v plnej kráse na Ženevskom autosalóne. Podľa najnovších správ Kia premení víziu na realitu.
Kia Proceed: Produkčná verzia pravdepodobne už v Paríži

Dynamický a a športový dizajn nového konceptu Proceed sme uvideli v plnej kráse už na frankfurtskom autosalóne. Podľa najnovších správ Kia premení víziu na realitu.


O automobile, ktorý má všetky predpoklady stať sa novou vlajkovou loďou značky, sme písali ešte v septembri minulého roku. Automobil bol vtedy predstavený iba ako koncept a vizualizácie sa dočkali pozitívneho ohlasu. Karoséria Shooting Brake je ekvivalentom moderne a sexy vyzerajúceho kombi so športovým dizajnom a obrími kolesami. Čo všetko z vízie spoločnosti sa reálne dostane aj na produkčné linky, to sa neodváži povedať nikto. V každom prípade pribudnú pravdepodobne stredové B stĺpiky a kolesá prejdu redukčnou diétou. 


Kia Proceed
Kia

S Rasťom Chválom sme sa na pokrok konceptu pozreli na minuloročnom frankfurtskom autosalóne, kde sa predstavila už zhmotnená verzia sna juhokórejskej automobilky. 

zdroj: Youtube.com

V správe z dnešného dňa uviedol portál Auto Week informáciu, že Kia skutočne plánuje poslať nový dizajn na produčné linky. Portál ďalej informuje, že Kia má v pláne doplniť už existujúci hatchback a wagon Ceedu o nový shooting brake. Tým by mal byť práve Proceed.

Nové verzie modelu Ceed sme mohli vidieť na ženevskom autosalóne minulý mesiac. Ak sa Kia rozhodne produkovať nový koncept, najpravdepodobnejšie miesto odhalenia je práve autosalón v Paríži začiatkom októbra. Na definitívnu informáciu si však budeme musieť ešte počkať.

Tagy

Pokračovať v čítaní