| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Jean Znalec

Založený: 20 júl 2006 Príspevky: 2365 Bydlisko: Blízko Nitry
|
Zaslal: Ne január 13, 2008 3:21 pm Predmet: |
|
|
Hej tú packovu som videl, na nezostrihanom videu, ktoré bolo potom v novinách  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

Založený: 24 marec 2006 Príspevky: 890
|
Zaslal: Po január 14, 2008 12:28 pm Predmet: |
|
|
| nrdx napísal: | proreo: na snehu je to velmi jednoduche a uz to mam celkom nacvicene
Cuvam ked uz si myslim ze idem dost rychlo stocim volant uplne do jednej strany zaradim 2ku volantom vykontrujem aby som siel rovno a idem dalej. ABS s tym nema absolutne co robit. Brzdy sa ani nedotknem. Ignis ma ABS keby daco
Mam aj jedno male video tocene mobilom. Este z decembra 2006 takze uz postarsieho data z tejto zimy nemam nic takeho  |
No ak raz bude prilezitost tak skusim takto Na asfalte moc skusat nechcem, nemam gumy na odpis
Totiz niekde som cital ze sa ma vytocit a v strede brzdami zablokovat akolesa a by sa to dotocilo. A prave tak sa to asi s abs neda.
No vyzera ze treba maty velmi rychle ruky spravit tolko veci, v strede otocky vyrovnas volat? a das 2-jku ? lebo este pocas cuvania 2ka asi zaradit nepojde |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

Založený: 20 marec 2005 Príspevky: 1076 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Po január 14, 2008 3:23 pm Predmet: |
|
|
Rado: Brdzit nemusis pri prednom nahone urcite nie. Skor dupnut na plyn aby sa ti predna naprava pekne otocila dopredu ( samozrejme nie moc vsetkeho vela skodi). Ako pises je toho velmi vela co musis urobit naraz. Cuvas rovno dozadu otocis volant do strany co mozno najviac a v tej otocke to musis nejak vystihnut kedy tam hodit dvojku a pridat plyn ( ja som na snehu daval plny plyn) a zaroven rovnas volant aby si siel rovno ked to presvihnes tak vystartujes sikmo  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
proreo Orientovaný prispievateľ
Založený: 18 december 2007 Príspevky: 960
|
Zaslal: Po január 14, 2008 4:08 pm Predmet: |
|
|
zaujimalo by ma, ze ci to bude fungovat podobne aj na povrchu bez snehu
to uz bude asi tazke urobit otocku o 180 st. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pabil Znalec
Založený: 07 február 2006 Príspevky: 2923
|
Zaslal: Po január 14, 2008 4:20 pm Predmet: |
|
|
zo zadnym nahonom ako na to  _________________ Nemôžeš zadržať tento deň, ale môžeš ho stratiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jean Znalec

Založený: 20 júl 2006 Príspevky: 2365 Bydlisko: Blízko Nitry
|
Zaslal: Po január 14, 2008 6:33 pm Predmet: |
|
|
Pabil ty sa na to vyser, lebo zrámuješ susedom plot  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

|
Zaslal: Po január 14, 2008 7:09 pm Predmet: |
|
|
Na suchu to je to iste len je tam urcite vacsi odpor ked sa chces otocit (suchy asfalt) Treba sa viac rozbehnut a na to nejake nemam guraz Aj ked cez rucnu chodim aj ked je sucho samozrejme len na volnej ploche nie na ceste a nie vzdy len tak zo zabavy niekedy  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Ut január 15, 2008 8:16 am Predmet: |
|
|
nrdx
ako casto kupujes nove plaste?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pabil Znalec
Založený: 07 február 2006 Príspevky: 2923
|
Zaslal: Ut január 15, 2008 10:41 am Predmet: |
|
|
jean : iste by som neskusal rovno na ulici  _________________ Nemôžeš zadržať tento deň, ale môžeš ho stratiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

|
Zaslal: Ut január 15, 2008 11:35 am Predmet: |
|
|
| proreo napísal: | nrdx
ako casto kupujes nove plaste?  |
Tie co som tam mal od kupi auta som tam mal 2 roky. A tieto 15" som jazdil len rok a vyzeraju este dobre na dalsi v pohode. Tak to asi vychadza ze kazde 2 roky.. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Ut január 15, 2008 11:45 am Predmet: |
|
|
u teba to je v pohode, 15ky nie su az take drahe
myslis, ze by sa zivotnost predlzila, keby si nerobil take vylomeniny?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

|
Zaslal: Ut január 15, 2008 11:53 am Predmet: |
|
|
Vela blbosti ani nerobim. Na slalomy mam slicky za kazdym prezuvam. Takze bezne pneu jazdim len v meste a sem tam ked som na parkovisku alebo tak... Po dvoch rokoch aj tak pneu ztvrdne
A slicky som kupoval trocha jazdene lebo nove su drahe neskutocne a za sezonu som ich zjazdil takze na tento rok potrebujem nove. To bude asi vacsia investicia ako bezne pneu  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

|
Zaslal: Št január 17, 2008 12:23 pm Predmet: |
|
|
| nrdx napísal: | Na suchu to je to iste len je tam urcite vacsi odpor ked sa chces otocit (suchy asfalt) Treba sa viac rozbehnut a na to nejake nemam guraz Aj ked cez rucnu chodim aj ked je sucho samozrejme len na volnej ploche nie na ceste a nie vzdy len tak zo zabavy niekedy  |
Hm no moja rucna by nezablokovala kolesa asi ani na mokrom asfalte Ani to myslim normalne neni mozne, nejako si si ju prestavil? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

|
Zaslal: Št január 17, 2008 12:24 pm Predmet: |
|
|
| proreo napísal: | u teba to je v pohode, 15ky nie su az take drahe
myslis, ze by sa zivotnost predlzila, keby si nerobil take vylomeniny?  |
No taketo vylomeniny sa predsa trenuju na aute z pozicovne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

|
Zaslal: Št január 17, 2008 12:28 pm Predmet: |
|
|
Rado: S rucnou som nerobil vobec nic. Ani som sa jej nedotkol co sa tyka nastavenia je tak ako je od vyroby. A ide to uplne v pohode staci len trochu popracovat s volantom, trochu to rozhadzat. Taktiez to ide aj na Seat Altea uplna seriovka. Treba to vediet
Najlepsie sa trenuje na vlastnom. Kazde auto je ine, moje je len moje  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|