| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Rado Začínajúci analytik

Založený: 24 marec 2006 Príspevky: 890
|
Zaslal: Št január 17, 2008 2:59 pm Predmet: |
|
|
No mozno s tym rozhadzanim, neviem, ale mne rucna brzdi dost slabo.
S tym autom z pozicovne to moze byt vyhodne koli niceniu gum
To bol tip v jednej knizke co napisal amik pre paranoikov ze ako unikat autom ked ta nahanaju.
Jedna z treningovych rad bola kupit 2-3 stare auta a trenovat prerazanie ked niekto autom zablokuje cestu.
V tej knihe ma ale uplne dostalo slovo na zaver
We live in dangerous times. Acts of terrorism are an everyday occurrence. Our urban
areas are literally filled with hordes of criminals, psychopaths, and degenerates of all kinds. It is
no exaggeration to say that anybody could be attacked by these human scums.
If trouble should come while you are in your automobile, I hope this book will prove to
be of value. I wish everyone who reads this the very best. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

Založený: 20 marec 2005 Príspevky: 1076 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Št január 17, 2008 3:16 pm Predmet: |
|
|
lol dobra blbost  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
911 Maskot fóra ;-)

Založený: 05 september 2004 Príspevky: 22113
|
Zaslal: Št január 17, 2008 4:14 pm Predmet: |
|
|
Rado mal by si si dat tu rucku skontrolovat. Na kazdom aute v dobrom tech. stave musi rucka brzdit az do uplneho zastavenia kolies. Nejde o ziadne zvlastne nastavenie.  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

|
Zaslal: Št január 17, 2008 4:27 pm Predmet: |
|
|
| 911 napísal: | Rado mal by si si dat tu rucku skontrolovat. Na kazdom aute v dobrom tech. stave musi rucka brzdit az do uplneho zastavenia kolies. Nejde o ziadne zvlastne nastavenie.  |
No pytal som sa v servise. Skusali ci ju je pri rozbehu citit, zas to je, tak povedali ze to je ok, ze to nema byt ako na rally  |
|
| Návrat hore |
|
 |
proreo Orientovaný prispievateľ
Založený: 18 december 2007 Príspevky: 960
|
Zaslal: Št január 17, 2008 4:46 pm Predmet: |
|
|
suhlasim s 911
pokial mas rucnu brzdu na zadne kolesa, tak by sa mali po zatiahnuti kolesa zastavit(zablokovat).. aby sa ti auto nehybalo, ked parkujes do kopca a tak
ak ju mas na predne, tak by sa mali tiez zastavit, ked budes mat neutral alebo stlacenu spojku, lenze to by som radsej neskusal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pabil Znalec
Založený: 07 február 2006 Príspevky: 2923
|
Zaslal: Št január 17, 2008 6:19 pm Predmet: |
|
|
a ja ze rucna je na vsetky  _________________ Nemôžeš zadržať tento deň, ale môžeš ho stratiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helldiver Odborník

Založený: 12 november 2006 Príspevky: 3388
|
Zaslal: Št január 17, 2008 7:09 pm Predmet: |
|
|
To uz snad nemyslis vazne pabil . Dobre fungujuca rucka musi kolesa pri rychlosti cca 30km/h uplne zablokovat. Pokial ale seriova ma strasne malu vydrz, ono nenadarmo satomu hovori ze parkovacia brzda, lebo to je jej ucal, ked s nou budes divocit tak ju odrovnas velmi rychlo, na to treba hydraulicku rucku a to je uz nieco uplne ine ale, parada... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

|
Zaslal: Pi január 18, 2008 11:28 am Predmet: |
|
|
Rucna na prednee ? a to je na co dobre ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helldiver Odborník

Založený: 12 november 2006 Príspevky: 3388
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 11:35 am Predmet: |
|
|
To ma pokial viem iba citroen. Jedinu vyhodu, ktoru v tom vidim, je situacia ked ti uplne zlyhaju normalne brzdy a ty potrebujes zabrzdit len rucnou v nie malej rychlosti - pokial by si to spravil na klasickom aute, kde ti rucka zabera na zadne, tak velmi destabilizujes auto a je skoro iste ze spravis hodiny, zatial co so zabrzdenimi prednymi kolesami pojdes relativne pekne rovno. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pabil Znalec
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 11:43 am Predmet: |
|
|
heh taqze je len na zadne .. nikdy som jej nevenoval pozornost lebo haluzil sa dalo beznej so rwd ... ja ked ju pouzivam tak skoro citam smrad z brzd 3-4 otocky ... taq to serem xD _________________ Nemôžeš zadržať tento deň, ale môžeš ho stratiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 12:06 pm Predmet: |
|
|
rucnu na predne maju citroeny s hydropneumatickym pruzenim. je to dobre aj vtedy, ked mas prazdne auto a parkujes do velkeho kopca. predsalen motor tlaci na kolesa a auto sa nepohne.
a rucnu na predne tam dali preto, lebo je to konstrukcne jednoduchsie dat ju na predne, ked mas ten hydropneumaticky system... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado Začínajúci analytik

|
Zaslal: Pi január 18, 2008 6:06 pm Predmet: |
|
|
no na to pouzivam zaradenu rychlost takze skor by som to bral ako nevyhodu ze sa s tym neda vyblaznit alebo pouzit na rychlejsie otocky na snehu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nrdx Administrátor

Založený: 20 marec 2005 Príspevky: 1076 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 6:10 pm Predmet: |
|
|
jj rucna na predok je poriadna kravina sak francuzi no co sme cakali  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 6:14 pm Predmet: |
|
|
| nrdx napísal: | jj rucna na predok je poriadna kravina sak francuzi no co sme cakali  |
hlavny konstrukter citroenu sa ozval...
ten, co sa rad blazni na snehu si nekupi C5 ale C4 a ta ma rucnu na zadne. zas da sa s nou vyblaznit na snehu a rucnej sa ani nedotknut... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pabil Znalec
|
Zaslal: Pi január 18, 2008 9:12 pm Predmet: |
|
|
prero : ta ty si ale konstrukter tiez ten tvoj dovod preco je rucne v predu lepsia je pekna hovadina kolko krat si tak zastal ze ked das rucnu tak zadne kolesa sa netocili a smykal si sa dole z autom ? _________________ Nemôžeš zadržať tento deň, ale môžeš ho stratiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|