POINT Network :: mobil | hokej | pocitac | auto | f1 | profutbal | beauty | music | basket | e-radio | HRY
Auto.sk
diskusné fórum o autách, ale nielen o nich

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Suzuki IGNIS časť III.
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Ďalšia

Pridať novú tému   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra Auto.sk -> Suzuki
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
paulo28
Rýdzi amatér

Založený: 21 september 2006

PríspevokZaslal: So október 06, 2007 2:03 pm    Predmet: Re: ad. Repro Odpovedať s citátom

draXXter napísal:
Ty Panasoniky jsem koupil a instaloval s tim, ze zvuk nebude tak zkresleny a hlavne to nebude velka investice do zesilovace a prebudovavani calouneni dveri. Vim, ze s tim zadnou paradu nenadelam, uz vzhledem k zminovanemu nevhodnemu umisteni v pristrojove desce, kde se o nejake ozvucnici neda ani pomyslet. Nicmene mi prijde,ze zni lepe. V aute mi chybi prave ony basy, ktere bych tam dodal nejakym subwooferem, ale nechci zabrat pulku kufru. Videl jsem na internetu takovy plochy aubwoofer, ktery by se vesel pod sedacku, ale originalni radio s CD urcite nema na nej samostatny vystup.

ten subwoofer je ALPINE. nevadi ze nemame samostatny vystup, ten subik sa napaja na kable z repro a spracovava signal pre seba. ja osobne som ho kupil a dufam ze na buduci tyzden mi ho kamarat aj nahodi do auta. V testoch bol ohodnoteny kladne, tak som zvedavy. Len dufam, ze ked ho dam pod sedadlo vodica, ze ten bass bude dobry. Nerad by som ho totiz daval do kufra, aj ked je maly ale stejne zaberie miesto v kufri Confused
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Satrapold
Rýdzi amatér

Založený: 01 október 2007

PríspevokZaslal: So október 06, 2007 2:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nazdar Paulo28. Ten subik je ALPINE SWD-1600 ? To by mohlo byt celkom dobre riesenie pre nas Ignisakov. Kde si ho prosim Ta kupoval? Nemohol Ti ho predajca priamo namontovat? Som strasne zvedavy ako Ti to bude hrat. Urcite sa ozvi hned ako ho tam das a otestujes. Recenzie na zahranicnych strankach su vpodstate velmi pozitivne - podla nich ponuka presne to co potrebujem - dostatocne zvyraznenie basov, ale nie az tak, aby mi vyhrcali okna a aby cele mesto vedelo, ze prichadzam. A cena nie je taka hroziva.
Návrat hore
Tapo
Zelenáč

Založený: 23 december 2006

PríspevokZaslal: So október 06, 2007 7:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

huncútik: samo ak sa ti nieco nezdá a pristúpiš k tomu s chladnou hlavou
chce to návštevu servisu.
Ale pozri sa nato s rozvahou - aby si len nevyhodil korunky . Question
Návrat hore
paulo28
Rýdzi amatér

PríspevokZaslal: So október 06, 2007 9:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Satrapold : ano je to ten alpine. teraz je niekde na webshope za tusim 3999,- co je super cena. predajca mi ho nemohol namontovat, lebo som to zhanal cez kamarata spodruky. montaz je inac lahka, len som nevedel namontovat jeden jediny kablik (ten co subwoofer automaticky zapne ked vlozis klucik do zapalovania). Nevyznam sa az tak do elektriky v ignise Sad Takze som sa musel obratit na odbornikov.... Ja to chcem presne ako pises, nie aby vsetci hned vedeli ze prichadzam ale na doplnenie hlbok. Sokovanie okolia nechavam na tuzerov Wink
Návrat hore
cristal
Babka na trhu

Založený: 28 júl 2006

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No ak sa bavime o subiku tak ja mam na obycajnom NONAME prehravaci co prehrava MP3 vystup na subik,ale spekulujem kupit oravu co prehrava aj DVD.Uz som pozeral aj na uchytenie monitora na strope auta.Su tam dve zatky co drzia tapacir tak to by nebol problem.Radio nie je drahe (4000) a aspon deti sa nebudu nudit.Oravu mam aj doma a som velmi spokojny,prehraje aj "alobal".Blizsie info na http://www.orava.info/fkh/default.asp?cls=stoitem&stiid=25686
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
huncutik33
Babka na trhu

Založený: 10 január 2006

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 6:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nrdx:vsak inac OK, zatial jazdi, v zakrutach drzi akoby na kolajniciach!
a ty si do motora alebo prevodovky este nesahal?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
paulo28
Rýdzi amatér

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nuz ja osobne by som tam radsej dal nejaky 2 DINovy dvd player. ked sme to s kamaratom pozerali tak s montazou neni problem. Jediny problem co je, tak su tie peniaze co take srandicky stoja Evil or Very Mad A to je mi luto investovat tolko penazi do ignisa. to tam radsej kupim turbo Idea
Návrat hore
nrdx
Administrátor

Založený: 20 marec 2005

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 7:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

huncutik: Nie zatial nic nemam upravovane. Dufam sa to tuto zimu zmeni Very Happy
Úplný začiatočník

Založený: 07 október 2007

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 9:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

paulo28 napísal:
Satrapold : ano je to ten alpine. teraz je niekde na webshope za tusim 3999,- co je super cena. predajca mi ho nemohol namontovat, lebo som to zhanal cez kamarata spodruky. montaz je inac lahka, len som nevedel namontovat jeden jediny kablik (ten co subwoofer automaticky zapne ked vlozis klucik do zapalovania). Nevyznam sa az tak do elektriky v ignise Sad Takze som sa musel obratit na odbornikov.... Ja to chcem presne ako pises, nie aby vsetci hned vedeli ze prichadzam ale na doplnenie hlbok. Sokovanie okolia nechavam na tuzerov Wink

Ja som nahodil konecne subwoofer pioneer ts-wx105a napajanie mam z poistiek z 15stky tušim, druhy napajaci kabel mam z radia (vystup na vysuvnu antenu) a zvuk som dotiahol z reprakov.je to velky rozdiel.
Návrat hore
nrdx
Administrátor

PríspevokZaslal: Ne október 07, 2007 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak sem aj ja nieco pridam. Neni to audio ale tak kazdy mame radi nieco ine Very Happy Cez vikend som bol v Bratislave na Proracing slalome. Vysledky este neviem potom napisem Wink Ale zajazdil som si super aj ked kratko jaj by som takto vedel jazdit cely den Very Happy

http://videos.streetfire.net/video/44406c92-46bc-45cf-8dec-99c001198a5d.htm
Babka na trhu

Založený: 02 október 2006

PríspevokZaslal: St október 10, 2007 10:45 am    Predmet: potahy Odpovedať s citátom

Ma niekto z Vas potahy od firmy ABENA? (www.abena-autopotahy.sk)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
paulo28
Rýdzi amatér

PríspevokZaslal: St október 10, 2007 2:44 pm    Predmet: Re: potahy Odpovedať s citátom

silicon napísal:

mne vyslo ze komplet na auto by ma to vyslo cca 4500,-. To je dost lacne! Videl to niekto nazivo ako to vyzera? Neni to kvalita jak z tesca? Rolling Eyes
Návrat hore
Tapo
Zelenáč

Založený: 23 december 2006

PríspevokZaslal: Št október 11, 2007 2:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Páni prosim , funguje este rc /ack/ forum Question
Nejdem sa tam dostat.
Dakovat
Návrat hore
nrdx
Administrátor

PríspevokZaslal: Št október 11, 2007 8:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tapo napísal:
Páni prosim , funguje este rc /ack/ forum Question
Nejdem sa tam dostat.
Dakovat

Ano funguje pred par dnami sa opat spustilo bohuzial tam neni ani jeden jediny prispevok. Ciste forum. http://www.suzuki.motoarea.sk/ - nova adresa
Babka na trhu

Založený: 02 október 2006

PríspevokZaslal: Št október 11, 2007 8:51 am    Predmet: Re: potahy Odpovedať s citátom

paulo28 napísal:
silicon napísal:

mne vyslo ze komplet na auto by ma to vyslo cca 4500,-. To je dost lacne! Videl to niekto nazivo ako to vyzera? Neni to kvalita jak z tesca? Rolling Eyes

Co si tam prosim ta natukal? Co som kukal tak tak by to vyslo tak cca 3000. A potom je este jedna fy www.ak-autopotahy.sk tam tiez siju, cital som na niektorych forach ze su tiez celkom kvalitne, a este ked tam dojde clovek osobne tak to aj pomeraju, za 2 hodiny usiju a aj nahodia. Cenovo vychadzaju porovnatelne. Ozvite ak ma niekto nahodene nejake potahy a odkial ste ich zohnali.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Pridať novú tému   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra Auto.sk -> Suzuki Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Ďalšia
Strana 39 z 82

Prejdi na: