POINT Network :: mobil | hokej | pocitac | auto | f1 | profutbal | beauty | music | basket | e-radio | HRY
Auto.sk
diskusné fórum o autách, ale nielen o nich

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Suzuki IGNIS časť III.
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 80, 81, 82  Ďalšia

Pridať novú tému   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra Auto.sk -> Suzuki
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Matrix44
Moderátor

Založený: 09 júl 2005

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 9:01 am    Predmet: Suzuki IGNIS časť III. Odpovedať s citátom

Caute vsetci,
bohuzial sitaucia sa nezmenial, a povodne temy Suzuki IGNIS časť I. a II. nie je mozne opravit. Bola mi sice navrhnuta moznost ich vymazat, ale s tym som samozrejme nesuhlasil, lebo je tam vela informacii, a okrem poslednych stran su diskusie vlasne funkcne.
Som rad ze forum na auto.sk je opat spat, a bute moct pokecat o vsetkom co nas zaujima.

Chcel by som Vas poziadat, aby ste minimalizovali priame pridavanie fotografii a odkazov do Vasich prispevkov. Pouzivajte funkciu Code, kde zabranime moznemu zablokovaniu diskusie.

Majte sa,
Matrix44

Suzuki RG413 Service Manual pre typ Suzuki Ignis 2003-
Suzuki RM413 Service Manual pre typ Suzuki Ignis 2003+

Heslo k suborom je : igniska Very Happy
nrdx
Administrátor

Založený: 20 marec 2005

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 10:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

imi napísal:
Cauko vsetci.
Aj Vám sa chcem opsravedlniť za to čo som spôsobil, neviem prečo pri nahadzovaní foto to blokuje, skúšal som to odstrániť, ale nešlo to. Ja som v kontakte s Matrixom, už sa to rieši . Odteraz foto pôjde cez neho, bude to nahadzovať on. Niečo nové, mám už Ignisa odetého do kože (bordová) plus tie plasty fotky pošlem Matrixovi, tak kto chce pozrieť nech sa páči.

EDIT: premiestneny prispevok od imi-ho

Na zaciatok mozme kritizovat jeho dalsie pocinanie s ignisom Laughing Srandujem, som zvedavy na fotky ako to vyzera ta koza Wink
Moderátor

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 10:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nrdx napísal:

som zvedavy na fotky ako to vyzera ta koza Wink

no poviem Vam ze to vyzera fantasticky ! Tato @Imiho uprava uz posunula Ignisika niekde inde. Vyzera to elegantne, ale aj sportovo. Keby ma manzelka rovno nezastrelila, tak by som to doho ihned isiel. Akurat ze by som si dal bezovu kozu Wink

Majte sa,
Matrix44

huncutik33
Babka na trhu

Založený: 10 január 2006

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a kde to su vlastne tie Imiho fotky?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
huncutik33
Babka na trhu

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 6:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

caute, prave som si posurfoval po mne len par dni znamych wwww strankach www.suzuki.rcmichal.com a www.rcmichal.com a som naozaj nadseny Razz
je tam naozaj plno hodnotnych obrazkov, dokonca aj stranka madarskeho suzuki v anglictine!!!!a aj 58 ks doplnkov na Ignisa po anglicky som nasiel na odkaze na www.spare.suzuki.hu/new-eng.html
suzuki.rcmichal.com je cele len o SUZUKI, nuz pytam sa:Nechceme sa tam vsetci presunut
Question Idea
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
nrdx
Administrátor

Založený: 20 marec 2005

PríspevokZaslal: Št október 26, 2006 7:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

huncutik: naozaj vtipne navrhy Laughing Laughing Vies kolko for je o suzuki? Toto je jedno z nich a momentalne asi najvacsie na slovensku aspon myslim lebo poznam aj to rcmichal aj ine ceske a tak. Ale nikde som nevidel zapisanych viac ako 100 stran co je spusta informacii a to sme pisali skoro vzdy k teme cize je velmi maly vyskty off topic-u.
Adaptujúci sa nováčik

Založený: 05 máj 2006

PríspevokZaslal: Pi október 27, 2006 7:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne tak, tohle je nejvetsi forum o Suzuki Ignis, ktere jsem na internetu nasel. A diky Vam jsem se dovedel spoustu uzitecnych veci. Mam na svem Igniskovi najeto 13200 km a behem pristiho mesice mne ceka prvni servisni prohlidka.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Matrix44
Moderátor

PríspevokZaslal: So október 28, 2006 10:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Chcem len vsetkych upozornit, ze som zohnal nove miesto na upload servisneho manualu, kde bez nutnosti zdlhaveho cakania, a kadejakych moznych problemov, sa da stiahnut pri vysokej rychlosti.
Takze kto ho nahodou este nema, tak si ho teraz moze stiahnut Wink

Majte sa,
Matrix44

***Martin***
Rýdzi amatér

Založený: 24 apríl 2006

PríspevokZaslal: So október 28, 2006 3:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No huraa, uz som myslel, ze sa to tu ani nerozchodi... A to prave vtedy ked chce clovek nieco napisat tak to skape... Ja sopm za to aby sme ostali na tomto fore je naozaj asi najobsiahlejsie ake som nasiel O Ignise a je zrozumitelne "...i pro nase kamarady v cizine..." Laughing Inak naposledy sme sa bavili o tych hmlovkych, ak to niekto zorganizuje tak si jeden par zoberiem...
Návrat hore
RC michal
Adaptujúci sa nováčik

Založený: 30 september 2006

PríspevokZaslal: So október 28, 2006 8:31 pm    Predmet: ostrekovac skiel Odpovedať s citátom

cital som v sekcii SPOTREBA o probleme s ostrekovacom na zadnom skle ze ak striekate na predne skla tak vam tecie na zadne sklo voda z ostrekovaca ,
tu je pomocka ako to vyriesit potrebujete tam dat pretlakovu spojku

Návrat hore
RC michal
Adaptujúci sa nováčik

PríspevokZaslal: Ne október 29, 2006 10:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom

da sa to kupit hocikde napr.aj v suzuki alebo inych predajniach s auto dielami
Návrat hore
huncutik33
Babka na trhu

PríspevokZaslal: Ne október 29, 2006 10:37 am    Predmet: nadviazanie kontaktu Odpovedať s citátom

vcear som bol na pumpe Shell, netankoval som, len tak som "testoval" zimne gumy. stal som na kraji a umyval si celne sklo. Prisiel tam taky isty Ignis ako moj, tak som sa celkom tesil ze reku sa dame do reci. Chlapik okolo 40 r. vsak na mna ani len nepozrel, zaplatil a zmizol. Evil or Very Mad
Exclamation Co myslite, Mal som sa mu aj tak prihovorit? Question
Návrat hore
***Martin***
Rýdzi amatér

Založený: 24 apríl 2006

PríspevokZaslal: Ne október 29, 2006 11:51 am    Predmet: Re: ostrekovac skiel Odpovedať s citátom

RC michal napísal:
cital som v sekcii SPOTREBA o probleme s ostrekovacom na zadnom skle ze ak striekate na predne skla tak vam tecie na zadne sklo voda z ostrekovaca ,
tu je pomocka ako to vyriesit potrebujete tam dat pretlakovu spojku

Je dost mozne, ze mas pravdu lebo ja som vymenil cerpadlo a moc to nepomohlo. Ta pretlakova spojka vyzera ako asi 3 cm dlha spojka s pruzinkou a gulickou vnutri? Myslim, ze taka ista (modrej farby) je aj na prednej tryske vodicovho ostrekovaca. Inak ma prekvapuje, ze taka ista nie je aj na zadnej tryske. Alebo je pokazena.... Shocked
Návrat hore
RC michal
Adaptujúci sa nováčik

PríspevokZaslal: Ne október 29, 2006 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
e dost mozne, ze mas pravdu lebo ja som vymenil cerpadlo a moc to nepomohlo. Ta pretlakova spojka vyzera ako asi 3 cm dlha spojka s pruzinkou a gulickou vnutri? Myslim, ze taka ista (modrej farby) je aj na prednej tryske vodicovho ostrekovaca. Inak ma prekvapuje, ze taka ista nie je aj na zadnej tryske. Alebo je pokazena....

neviem je to potrebne vymenit pokial sato takto prejavuje
Návrat hore
Matrix44
Moderátor

PríspevokZaslal: Ne október 29, 2006 1:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja len ze vsetci mate este auta v zaruke, tak nech to pekne vymenia v servisoch Suzuki. Nejde vobec o to, ci to stoji 50.-Sk, alebo 300.-Sk, ale ked je auto v zaruke, tak nech sa predajca stara aj o servis, nie len zhrabnut proviziu za predane auto. Neviem si predstavit ze by to niekde odmietli vymenit ! Druha vec je strateny cas, ale ked si to dobre naplanujete, tak to nie je az taka hroza. Ja som to nechal opravit na servisnej. Sice mi tvrdili ze tomu nic nebolo, ale teraz uz netecie, tak snad mu to vydrzi Wink

Majte sa,
Matrix44

Pridať novú tému   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra Auto.sk -> Suzuki Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 80, 81, 82  Ďalšia
Strana 1 z 82

Prejdi na: